Islami Feja Ime
Islami Feja Ime

Islami Feja Ime

@IslamiFejaIme
6 d ·Translate

The clock tower lighting up for 1st Shawaal.

If you are online say Masha’Allah ❤️

image
image
image
Like
1 w ·Translate

don't let your good deeds end

image
Like
1 w ·Translate

This is such a beautiful dua I’ve read

“May Allah attach our hearts to what is only meant for us, and detach us from anything that isn’t ours.” Aamiin

Like
1 w ·Translate

Ramazanit nuk i kanë mbetur edhe shumë ditë. Ndërsa devotshmëria duhet të mbetet për tërë jetën.
Përndryshe, as Ramazani nuk do të kishte kuptim.

Like
2 w ·Translate

Atyre që nuk besuan, u është bërë e hijshme jeta e kësaj bote dhe tallen me besimtarët. Por ata që i kanë dronë Zotit, do jenë mbi ta në Ditën e Kijametit. All-llahu begaton pa kufi kënd të dojë.
(Kaptina: 2:212)

Like